Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, April 28, 2010

Adik oHhh Adik!!!



(wif adik kay y agak SENGAL, Tuan Hassan).... : )


Entry kali neh,kay nak story sal adik bertuah lak........

Kowang layan jela ek!!! Zaaasssss........

OnCe UpOn De TiMe... : )

"Kringg,Kringg!!"telefon rumah berdering2 mintak di angkat.
"Ingat aku rajin ngat ke nak angkat",ngomelku sendirian.
"Adik,ohh adik...tepon bunyi tuh,angkat la"teriak ku macam nak pecah satu umah.
Huh,mane sume owg pegi neh...nyorok blake time tepon bunyik.
Xpe2,siap la kowang...
Tepon berhenti berdering..... Bagus!! kaco je...
Ah,lega xde bunyik memekak lg....
Terbantut nak tgk citer feberet aku neh!!! ngeh3!!

"Kringg,Kringg!!""Kringg,Kringg!!""Kringg,Kringg!!"
Adus,ko bunyik lagik...tension tol haku camneh...
Xde mood aku nak angkat....lalalalala...
Tp,mak haku dh bising2 gak...bunyik die pun dh macam tepon jek...
kui3,kuang asam punyer anak...hehehe... : )

Tapi kalau dah 5 kali bunyik takde orang angkat,siapa tak bengang.
Mungkin URGENT kot!!!
Pemalas punya adik-adik.Kacau je aku nak tengok Spongebob.

Haku: Hello,nak cakap ngan sape?

Pemanggil: Tuan ade tak?

Haku: Erm,Tuan la cakap neh!!

Pemanggil: Bukan Tuan y pompuan, tp Tuan y laki la...

Haku: Hahahaha, melawak jela...(Sengal la ko budak)-cakap aku lam ati : )
Owh..jap eh..Adikk!!!tepon!!

Haku bagi ganggang kat adik aku dan terus sambung tengok Spongebob.
Tiba-tiba adik aku jerit,"Angah!!telefon!!!"

Aku terlupa lak nak tanye 'die' Tuan mane satu. : )
Al-maklum jela,sume name de name Tuan termasuk la Haku...hehehehehe....


p/s : Sowi la kengkawan,kay gune bahase 'aku' tuh...
nak amek feel time kat umah la tuh...hehehehe...

Jumpe lagi...Tata....
*Wink*Wink*

No comments:

Post a Comment