Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 13, 2011

Kesian tol!!!

salam satu MALAYSIA sume...ahakkkssss!!!
hahaha,tajuk n3 nape gitu??hehehe...xde pape pun. cume nak mengabO ari tuh dapat jumpa bakal mak mertua kejap jew...
xdapet nk borak lelame. minum2 pun x sempat...huhuhu...
mak bee gerak dari raub pepagi lagi before subuh. so,smpai la lam kul 8 tuh. kul 8.30 dh masuk lam opis bab kursus dh nak mule...
kalu di ikotkan, mak bee nak bermalam sehari sebelum kursus tuh. tp,ayah bee lak xsihat. nak wat gOne la kan. lenkali la dpt beramah mesra n bermanjaan ngan mak my bee tuh...ekekekeke!!

jumpa mak punye anak, tetibe rindu kat anak...ahakkksss( nak mengeli sket )

p/s: bee...bile nak date??? dh lame xjmpe neh...ngeh3!!!

Wednesday, February 09, 2011

kali kedua!!!

hik3!! pe yang kali keduanyer??? jeng...jeng...jeng
nak bagitau jew, sok nak jumpa bakal mak mertua...hehehe...
beeeeeeeeeeeeeeeeee, jangan jeles ekOy???hahaha...

berdebOr ase...biarpun pernah jumpa dulu...ahakss!!


p/s: sok kay post balik lanjutan n3 neh okey...ekekekeke!!

byeeeeeeeeee....


Monday, February 07, 2011

Yeayyyyy, dapat angpau lagik!!

ihsan dari en.goOgle jew...
xde mase la nak amek gambO segala...hehehe...


ellooooo....
nak bagitau je neh, kay dpt angpau lagik! ekekekeke, ngade sunggoh. pepagi lg bos besar and beso kecik bg angpau. ngatkan xdapat dah memandangkan kay staff baru, tapi dapat jugak. ini la namenyer rezeki!!! hehehe....

korang ade ke??? hik3,wat ayat jeles lak.

p/s: nak beli ape ek ngan wet angpau neh!!!

Wednesday, February 02, 2011

Double 'Prosperity'!!!


ari neh, kay kena keje. tp xpela, halfday je kan. memula ase malas gak nak g. tp, bile pk2 balik bek pegi mane la tau dpt pe2 ke sempena 'CNY' neh. angpau dari bos ke....ekekekeke.

masuk je noon, under bos kay tye...korang nak makan pe lunch neh?? kiteowg pelik r. then tye balik kat bos. bukan ke ari neh halfday, jap g kiteowg nak balik r. hahahahaha, boleh ke selamber jawab gtu?? lantak la!!! then, bos ckp r....'saya tau la korang nak balik dh, tp neh saya mau belanja korang sume'......

hah!! yeke neh??? ape lg, MC'D la...hehehe....

hehe...balun la kami set neh. sowi la ilustrasi TIPU dr en gOogle.
xsempat nak snap gambO btol. sampai2 kat opis terus je ngap!!!

habes dah citer sal banje membelanje neh n pewot dh hepy kekenyangan, kami pun pe lg mau cabut la. ahakkkss!! sampai je pintu opis, manager kiteowg ngah bagi ANGPAU kat sume staff. kami pun x terkecuali la dpt la jgak...hOoooreyyy!!!

bape ek die kasi?? haha,mane boleh kasi tau...rahsia la...kui3!!!
boleh r banje time bercuti nanti...


utk korang sume n my bee...selamat bercuti!!
kay nak balik kampung...'OVERSEA GITU'.....(galop sungguh : )


p/s: bos BESAR kedekut, xbagi pun ANGPAU kat kite owg...ahakkksss!!!

Tuesday, February 01, 2011

Dapat sudah GAJI...hoooreeeyyyyyy!!!

ihsan dari mr.gOogle...hehehe

alhamdulillah, dpt sudah gaji utk bulan lepas...kalau la di atas tuh gambar kay, dah gaya cam orang kaya lak. ekekekekeke!!! setelah hampir sebulan menunggu, dpt jugak la imbuhan dari hasil kerja gigihku. hehehe...

tp, ape yang penting sal gaji neh...kena bayar PTPTN dulu. nanti xpasal kena blaclist lak. hahaha...selebihnyer kena la mula menyimpan. nanti xleh KAWEN lak...kui2!!


p/s:ntah dapat ke tidak bonus tahun baru cina neh...ahaakkksss (lelebih pulokss!!)