Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 29, 2011

sOmEbOdy Is LeAvInG,rAmAdHaN iS cOmInG...

Salam sume...korang pekabo,sihat ke??
Telah berlalu hari, minggu, dan bulan. Sedar atau tidak, kita semakin mendekati bulan yang penuh kebaikan, keberkatan, dan rahmat. Bergema di serata dunia doa orang-orang yang beriman...

Allahumma Ballighna Ramadhan. Doa yang diwarisi dari kekasih yang dicintai Rasulullah S.A.W..

Allahumma Ballighna Ramadhan. Inilah doa yang diulang-ulang oleh Rasullullah S.A.W apabila mendekati bulan yang mulia ini. Diriwayatkan bahawa apabila tibanya bulan Rejab, maka Rasulullah akan berdoa 'Ya Allah, berkatilah kami di bulan Rejab dan Sya'ban, dan sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan'( Riwayat Al-Bazzar, At-Thabrani, Al-Baihaqi ).


So,camner korang sambut kedatangan RAMADHAN???
Same2 lah kita hayatinya...
Korang sume pose penuh Okey...jgn PONTENG+MALAS lak...ngeeee...



p/s: nak berdating dulu ngan en.bee ari neh...kui3!!!

see yeah!!

Thursday, July 28, 2011

Si CaNtEk LaGi MaNis DaLaM tEmA bOlLyWoOd...hIk3!!!

Tajuk n3 xhengat...hahahaha..
Cantek x saye??? hehehe...
Ini cerita dinner for my 'convo' ari tuh...
Bukan selalu dpt bersakan camneh....lebih2 lg dpt ber'dinner+dating' ngan en.bee...
Tema jugak boleh tahan.
Pening jugak nak bergaya camner...hehehe...
Mule2 ngat nak pakai sari...pk2 balek cam Over plak....
So,decide pakai baju punjab jela....cam okey je...hik3!!
Cari punye cari, jumpa satu kat KAMDAR.
Cantek jugak, itam+coklat...hehehe..
So,pe lg...kay sambar jela...
Takot dtg balik nak beli, xde plak...huhahuhahuha...


So,part pakaian dh setel...Skang part mekap lak.
Xkan nak touch-up sendiri, bukan ler pakar sgt...huhuhu...
Search kat tenet jumpe la satu web neh...
Korang nak tgk, klik kat SINI...
Superb xsuperb touch make-up by kak vee neh, korang nilai la sendiri ek!!!
So, korang tgk la hasil yang memang debOom dari kak vee...
Mmg puas hati giler la...BERBALOI!!! hehehe...


Tarraaaa...sweet x??



Wif my en.bee...


Wif kak vee, cantek'n die...
Kak vee pun sgt ramah orgnye even baru 1st time jumpe...


'me' in punjabi...



PEACE from us...


the pics i really2 like...

so COMEYLIOUS both of me!!!

nak muntah, sila pergi jauh2...hahaha...


cik mazida...sgt cuns kamo....

'single lagi neh'

mau try kah ngorat???hehehe...

manja btol kamo cyg...nanti jeles my en.bee xtau...hik3!!


"LOVING COUPLE"


last part posing from both of ida's...

ida, me n eiyda...LOVE BOTH OF you...


p/s: nanti nak post n3 sal pose lak...tggu k...muahahahaha....

Tuesday, July 26, 2011

KegEMbIrAaN KaMi JeLaS tErPaNcAr....

Haaaiisshhh...tajuk n3 memang xleh blah...hahaha...
Macam n3 pengantin baru lak...hik3!!
Terkejut ke?? Nge3!!

Xdela u olls...juz kay nak upload gambo yang xleh ari tuh jew....
Kat sini de la bpe pics yang kay nak kongsi ngan korang.
So,enjoy it!!




Lega ase hati bile dh lepas amek scroll..fuhhh!!


Tgk, gembirakan muke kami2 sume!!!
Excited neh nak naik pentas...


Wif my lovely mum...LOVE YOU,CIK!!


Ngan Ayah, Cik n Adik...
Angah ngan Sein xdpt dtg bab de hal...
Xpela, at least de jugak ahli kuarga yang neh...hehehe...

Wif another my lovely person prince...
En. Bee...muahahaha!!!



Time rehearsal neh...


Tgk la muke cute's kami neh...xsbo menunggu hari bahagia...hik3!!


Last part, posing dari kami's y cun2 gitu...

Aaauuwww....cHow...


See you next n3 sal my dinner!!!
MuahAhahaha....

Tuesday, July 19, 2011


mY GrAdUaTiOn DaYs... FiNaLlY!!


Salam semua...
Fuuhh,fuuhh,fuuhhhhhh......
Perghhh,berhabuk giler dah blog kay neh!!!
Lamer giler seh xupdet n3 kat sini.
Sowi la sume, bizi sesangat lately.....semenjak bikin 2 keje neh.
Siang keje opis hour, malam lak wat keje part time...
( ley jd superwomen cenggini...ahaakkss )

Inilah rutin harian kay skang neh, hehehe...
Bile jadi gadis bujang cam neh lah gayenyer, xreti nak duk diam.
Aktif semacam jew...hehehehe...
Masa hidup bujang neh la, bley cari wet lebih sket
( utk belanja kawen la...hOhOhO )
Sok2 dah nikah ngan en.bee, kenalah duk umah layan si dia...aHakkss...
Okey lah,panjang giler dah kay mengarut neh...hehehe...
Berbalik pada tajuk n3 kat atas tuh, sajew jew nak share ngan korang sal hari yang sangat bahagia tuh...ngeeeee...!!!!
Dah lame sebenarnyer kay grad...Tapi,biarla nak citer jugak....hehehehe.
( Org bizi mmg camtu, citer dh basi baru nak share...hik3.... )



Alhamdulillah, tanggal 14 MEI 2011 selamat lah kay bergelar 'graduan'.


Excited jugak time 1st time pakai jubah n amek scroll atas pentas tuh.
Bangga giler pun ade jugak time tuh...
Yelah, belajar 3tahun bersengkang mate siang malam nak dpt CGPA yang bagus tercapai jugak n nampak jugak hasilnyer...
Bangga sangat kedua org tua kay.

TERIMA KASIH CIK N AYAH!!! MUAHH, LOVE BOTH OF YOU SO MUCH!!!

Ini pics kay yang cun2 nak share ngan korang...ahakkss!!!

Korang layan la okey!!!



p/s: aduyai,xleh nak upload gambo lak...lenkali la kay masukkan ek!!!
see you all again....papai!!