Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 02, 2011

Double 'Prosperity'!!!


ari neh, kay kena keje. tp xpela, halfday je kan. memula ase malas gak nak g. tp, bile pk2 balik bek pegi mane la tau dpt pe2 ke sempena 'CNY' neh. angpau dari bos ke....ekekekeke.

masuk je noon, under bos kay tye...korang nak makan pe lunch neh?? kiteowg pelik r. then tye balik kat bos. bukan ke ari neh halfday, jap g kiteowg nak balik r. hahahahaha, boleh ke selamber jawab gtu?? lantak la!!! then, bos ckp r....'saya tau la korang nak balik dh, tp neh saya mau belanja korang sume'......

hah!! yeke neh??? ape lg, MC'D la...hehehe....

hehe...balun la kami set neh. sowi la ilustrasi TIPU dr en gOogle.
xsempat nak snap gambO btol. sampai2 kat opis terus je ngap!!!

habes dah citer sal banje membelanje neh n pewot dh hepy kekenyangan, kami pun pe lg mau cabut la. ahakkkss!! sampai je pintu opis, manager kiteowg ngah bagi ANGPAU kat sume staff. kami pun x terkecuali la dpt la jgak...hOoooreyyy!!!

bape ek die kasi?? haha,mane boleh kasi tau...rahsia la...kui3!!!
boleh r banje time bercuti nanti...


utk korang sume n my bee...selamat bercuti!!
kay nak balik kampung...'OVERSEA GITU'.....(galop sungguh : )


p/s: bos BESAR kedekut, xbagi pun ANGPAU kat kite owg...ahakkksss!!!

No comments:

Post a Comment