Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, July 28, 2012

Seminggu Ramadan Sudah Berlalu...

Salam Ramadan Semua!!!



Sedar xsedar dah lapan hari kita berpuasa. Rasenya belum terlewat kot kay nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua rakan-rakan blogger yang kay sayang...heeeee!!!

Alhamdulillah...dah hari ke-8 kay berpuasa. Dengan harapan dapat menghabiskan puasa tahun ini dengan jayanya. Walaupun harapan tu macam tipis je kan...maklum la,pompuan memang susah nak pose penuh kalu yang dah akil baligh tuh...hik3!!!

Xmengapalah andai kate xdapat pose penuh pun, mungkin ALLAH dah tulis ape yang terbaik untuk kitekan...kalau dah xboleh pose tuh, ganti jela kan...hahaha...

Hari semalam, hari terakhir kay keje part time ( parkson ) sebelum cuti panjang sampai lepas raya neh. Sengaja mintak cuti lame dengan promoter sebab nak nikmati bulan pose neh bersama keluarga tersayang + nak pegi solat terawih ( sebab tahun lepas boleh kira jew bape ari pegi terawih ) * sedih sangat2 sebab tradisi pegi terawih xpenah ponteng lagi b4 start keje part time tahun lepas...huuuu*

*semoga pose tahun neh kay dapat keberkatan sehingga penghabisan...amin*

p/s : Lepas zohor nanti nak kuar dengan mak beli barang2 dapur skit...time dh banyak masa kat umah neh la dapat dating skit ngan mak...heee...

Note : *tunggu kita updet n3 lain lagi ek* ( mood tengah rajin + banyak mase konon2 ) hihihi...

No comments:

Post a Comment