Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 03, 2012

Aku Kecacingan...

Wah, post n3 xsonoh sungguh la kay neh...
Ape ke hal nyer tuh? Sowy la korang, dah macam kay neh xde citer je nak kongsi...
*ade aku kisah, bajet ramai sangat peminat nak bace blog die....hik,pasan!*
 
* fullstop ngarut key*

Balik pada citer sal cacing tuh semula ek...camner la dah beso2 pun ley kena cacing neh...
*konpius ase kejap*

Biasenyer time bebudak je kot ade cacing dalam perot sebab selalu main pasir kat luar rumah or termakan benda2 kotor...Xkan kay yang dah beso gedabak neh pun terliur gak kat pasir tuh...hohoho!

Dan selalu gak dengar cik duk bebel kalu tengok cucu2 die buas sangat, mesti cakap...duk xdiam neh mesti banyak cacing dalam perot...hahaha...klako2!

Patot la sehariduanehrasexsedapperotjew...huhuhu. Lantas kay capai henpon kat atas meja tuh texting pakwe...

*nak ngadu lettew*

S : 'Abang...sayang kecacingan la...( bagi simbol muke sedih banyak2 )'

 A : 'Ha, camne ley jadi camtu' ( sambil bagi simbol muke pelik )

S : 'Xtau la, nak pegi cari ubat cacing la neh...
takot banyak pulak die beranak nanti...*start melalut*'

A : 'Uish, macam budak tecit jew kena cacing...hahaha'
*ngarut ek!*


Amek kunci kete terus ke farmasi. Sampai kat farmasi tuh, malu pulak nak tanye ubat cacing untuk dewasa...hik3!

Rupe2nyer, tablet ubat tuh same je untuk kanak-kanak dengan dewasa. Naseb bek staff situ xtanye sape yang kena cacing tuh...hahaha...


Ini la rupa ubat cacing tuh. Rase die coklat, sedap weh...hehehe...
Korang mesti ingat ni untuk budak-budakkan...xla, dewasa pun boleh makan juga.
Cuma, ikut sukatan yang diberikan jew...

So, sok nak tengokla hasil die. Menjadik ke tidak...* sekali lagi xsonoh *....fullstop!

p/s : Uish, xsabo nak jumpe dengan nemok kay esok...*wink wink*

Salam...



No comments:

Post a Comment