Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, August 12, 2012

Iftar Dengan Cinta...

Salam...dah 23 ramadan kite berpuasa...
Dah lame xupdet n3...neh nak citer pun citer dah basi...hehehe...
Xpela, yang penting nak share jugak...SHARING IS CARING'kan? heeeee....

Minggu lepas ( 4/8 & 5/8/2012 ) en.abang ade datang kuantan( spend time untuk kay ). Niat die nak soping raya sekali dengan kay lah katenyer...Tp, nampak barang die lagi banyak beli dari kay...mane aci gini...huhuhu...

Kite snap gambo dulu...( East Cost Mall-ECM )

Haha...belum pape lagi dah snap gambo. Appeda...Time kat sini hajat memang nak cari la baju raya kay, tapi satu pun xbekenan...uishh,cerewetkan kay neh...huhuhuh...

Yang en.abang punye, mane yang cantik di mata sume die sapu. Tengok beg plastik kat tangan kiteorang neh sume abang kay punye. Adoyai!! mane kay punye...erm...

Tensi betol la rase xdapat pilihan baju yang sesuai neh...Masuk kedai tuh, kuar kedai bukan beg plastik kay...masuk kedai yang len pulak pun same jugak...tetap beg plastik abang jugak...

Tengok barang die, belum lagi tengok yang pada kay neh...
( xaci tau abang )

Tertekan disebabkan tiada barang yang berjaya dibeli, kay mengambil keputusan untuk beredar dan pegi ke tempat lain. Dengan harapan, ade la barang yang akan kay beli nanti. ( ayat orang kecewa bunyi gittew )

Then, kami bergegas dengan pantas ke BERJAYA MEGAMALL pulak...hehehe. Jalan, jangan tak jalan. Tengah ade orang layan neh, xmengapa...heeee.

Finally, xdapat pilih baju kurung raye lagi pun xmengapa. Sebab......kay dah beli jean, blaus, tudung ngan kasut....lalalalaala.....

Dah nak pukul 7 malam tuh kiteorg decide pegi terus Pizza Hut sebab kaki dah letih + lenguh jalan2 hampir satu hari...lagipun awal2 lagi kiteorg dah booking tempat makan. So, sambil tunggu azan tuh boleh la borak2 dulu ngan rehat jap.

Muke hepi sebab berjaya beli barang...huwaahahaha...

My nemok...maceh abang sebab belanja sayang soping...heeee...

Kami cube pizza baru...sedap jugak!!

Jemput makan sume...sempat lagi tuh...hik3!!

Dah makan kenyang tuh kiteorang pegi solat pulak. Then pusing2 lagi menghabiskan mase sampai pukul 10 malam.... Fuh, letih sangat seharian keluar, maklum la bulan puasa'kan?

p/s : tunggu kay updet n3 dapat bunge ek! semalam bufday girl dapat bunge la...hehehe...

No comments:

Post a Comment