Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, January 14, 2014

Kehidupan Indah Setelah Bergelar Isteri ;-)




Assalamualaikum semua :-)

Hyeeee...after long time duduk menyepi, now I'm back ;-).  Rindu bebenor rase nak menaip entri setelah berkurun lame berdiam diri...hehehe. Tak sibuk mane pun kehidupan kay setelah hampir 5 bulan bertukar status sebagai isteri kepada seorang suami yang sangat penyayang ni...heee. Cume after dh married neh kehidupan bujang @ solo dulu banyak dah berubah:-P. Dulu bercinta jarak jauh,skang dah duduk sebumbung sebilik sekatil semeja:-) dan sentiasa ade depan mata. Dulu time duduk jauh selalu bergaduh, skang dah duduk sama takde ape pun nak di balahkan. Dulu pikir makan pakai kite sorang je,skang dah kena pikirkan suami skali. Hehehe....Sangat hepiiii:-D...Mudah2an cinta & kasih sayang kami kekal hingga jannah<3 div="">

P/s: banyak benda kay nak kongsi kat sini. Tggu mood kay datang balik ek. See yeah!!<3 div="">

No comments:

Post a Comment