Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 13, 2010

RaMadHaN mEnJelmA LaGi!!!



Salam to all...
Lamenyer kay xm'hapdet blog since 2 mggu lepas...
Kerja y banyak menuntut kay melakukan sumenyer sehingga selesai....
Huh,penat sehariannyer xsiapa y tau...
Ini ke ertinyer 'KERJA'...
Xpela,y penting ape y kay lakukan mestila dgn niat y baik...
dan y paling penting keje y kay buat tuh "HALAL"...


Hari neh dah masuk hari ketiga kite sebagai umat islam menunaikan puasa y di tuntut...
Alhamdulillah,kay dah berjaya berpuasa till 3rd day...
Tp,neh 1st time kay kena berpose dan bersahur tanpa family dcc...
Hiba sungguh ati...sOb3!!!
Time2 cenggini lah teringat masakan mak...
Sonoknyer dapat makan masakan dari air tgn mak...huhuhu...


Ntah la kawan2,bile pestime berada lam situasi camneh ase sedih sgt...
Mgkin ini la di rasakan oleh budak2 y duk jauh dari family...
Y terpaksa belajar jauh dari ibubapa...
Sedangkan kay, start dari lahir sehingga la umur dah mencecah 24 tahun baru
nak ase benda2 camneh...huh!!


Mungkin,kay dah terpakse blaja utk duduk berjauhan dari ibubapa mulai dari sekarang...
Nanti bile dh dah ade suami,kay xde la trase sgt suasana mcm neh lg...
Tp,siyesly kawan2...ase sedih ngat bile ngat kat family kite...
Mgkin ade hikmah bile sume neh blaku...


Ari neh ari ketiga kay berbuke ngan maksu n kazen...
Ase cam xde y spesel pun y kiteowg makan...
Tibe2 ase rindu ngan masakan mak...huhuhu....


Dh la berbagai2 masalah y melanda...dpt lak penyakit berjangkit neh...
Dah nak masuk 3 ari kay demam,batuk n selesema..
Hurm,ntah bile la nak baik...
(windu kat family mungkin...sOb5)


Xpela,kawan2...
dengan meluahkan perasaan kat blog neh...ringan skit perasaan rindu kat family tuh...


ok,la sume...
sampai kite jumpe lagi...salam....

No comments:

Post a Comment