Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, August 31, 2010

TeRiNgAt RaMadHaNkU zAmAn KoLeJ!!!




Aloha teman2 sume...kowang pe khabo ek!!! Hish3,lame bebenor x menghapdet blog kay neh. Al-maklum jela,bulan pose neh ade lg perkara yang lebih penting kena buat'n after iftar tuh. Erm,kowang sume neh sembahyang terawih x??? hehehe...(kay pun kadang2 sembahyang kat umah je)

Ari neh dah 21 ramadhan kite sebagai umat islam menunaikan rukun islam y ke-3 neh...dalam kiraan tinggal 9 ari lagi nak raye...yeYey, xsabo ase nak sambut lebaran bersama dgn family tersayang...Time2 pose dh suntuk cenggini tingat kay time buke pose ngan teman2 sekuliah dulu. Erm,sonok sgt dapat berbuke amai2 dgn teman2 tersayang...Tapi,time cenggini kiteowg sume dah berpisah,masing2 mengikut haluan masing2...

Ade y dh bekerja, ade y sambung study n y duk melepak kat umah goyang kaki pun ape kurangnyer...hehehe ( jgn marah ek teman2 tersayang y berkenaan )... Mane la kowang sume neh ek? Akak dh lame sgt xdgr citer kowang sume...Kalu time cenggini mesti kite ngah sibuk tye nak berbuke kat mane...Masing2 jugak sibuk bagi idea tempat ane y sesuai. Last2, satu tempat gak y spesel kat tempat kite tuh,mane lagi kalu bukan kat padang depan masjid besar kat kuantan tuh...Aduhai,mishes a lot this moment!!! Kowang sume, akak windu ngat kowang...

Akak de lg simpan gambo2 kenangan kite sume waktu iftar kat padang tuh...Antaranye...



Dari atas : Lina, nor n ida
Dari bawah : Dayah, me n ema
Haish miss u all lah...Hurmmmm...



Berlatar belakang Masjid Besar Kuantan....
Y atas kanan skali tuh, cik suzie...



Miss a lot, my lalingssssssss....



Untuk teman2 seperjuangan, akak kangen bangat sama kamo sume...Bile la kite sume dapat jumpe alek amai2 wat gathering camneh...Sure, best giler nanti.


Oke la teman2 sume,

Nanti kay story ag la ek...Mood pose dh nak habes nanti time kay hapdet blog. Maybe mood time nak raya lak ase. Kowang tggu ek!! hehehehe...


p/s: xsabo ase nak bercinta + bersopeng raye wif my bee sabtu neh...ngeh3!!

haish,windu tol ngan dak Oncit kesayangan tuh...


oke,salam lebaran n samat bersopeng sume : )





No comments:

Post a Comment