Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 03, 2010

nAk UkUr jAlAn TAR sOk...
hArUs MeNyOpEnG lAgI...HeHehE...



kowang dah tukar wet raya ke? kay baru je tukar pagi tadi!!
Pening tol pikir nak pegi bank mana nak tukar wet.
yela, bawa wet banyak2 kan (bajet cam banyak sangat)hehehe.
risau juga kalau ada mata yang memandang,maklum
jela zaman jenayah yang dah meningkat skang neh.
Huhuhu, seram gak ase. harap2semuanya selamat..
*AMIN*…


CIMB Raja Laut dah habis time2 cenggini. tapi tak tahu
la habis forever ke apa..(dah die cakap camtuh,
kay bgtau r kowang balek) kih3!!pas tu, siap ada time plak pukul
berapa2 je bolehtukar, memain tol la dowang neh. last2,
ternampak Hong Leong bank kat depan opis ni, mujur la
ada duit raya untuk ditukar, kalu x nanti xmerasa la sepupu2
kecik kay n anak2 sepupu duit raye utk tahun pertama kay bekerja..
pas dah masuk2 naseb bek tak ramai pun orang kat situ, maybebank kecik je kan..
kay tukar la notsinggit2 ngan not 5henggt
tapi dapat lak 5henggt tak baru,huhuhu..
xpela, yang penting wet singgt dapat wet baru…
hahaha..


bukan 2 jew, dapat juga sampul duit raya yang cantik 2 bungkus..
actually kay dah banyak sampul duit raya. masa shopping kat
Jusco ari tuh, shopping more than rm 50 leh dapat sampul duit
raya free..so, kay ade la sambar sepasang kasut raye polo n suar jeans…
owg len sibuk cari baju kurung, baju kebaya…kay lak sibuk cari
suar jean ek..hehehe. untuk pengetahuan kowang, kay dah pun siap2
beli n tempah baju kurung. Kat 3 pasang gak,hehehe.
Cume,benda yang kecik2 je blum cari ag.
Esok nak g menyopeng lagi. Tapi,ngan owg tersayang la plak.
Kowang di minta jangan jeles.
*dush dush*


Ngat nak g ukur jalan TAR, SOGO, n masjid India.
Teringin nak cari telekung untuk mak tersayang. Tudung pun nak
jugak kalu de yang berkenan. Xlupa keronsang buat kay ngan
mak jugak. Adik2 nanti nak carikan t-shirt la selai due tuh
(buat upah sebab dah lame xjenguk dowang).
Long rindu sangat ngan adeqs!!!

*sekadar gambo hiasan*

xsabo nak jadi ibu dan ayah...: )

me wif bee (aiman) n my luvly pinces qiestina...antie cayang kamOOO...

Nanti mesti ramai giler owgkan.. so,kepada sesiapa yang sedang mencari2 keperluan raye tuh hati2 bawa beg, takut diseluk atau diragut.

*nauzubillah..*

bye. wassalam..

No comments:

Post a Comment