Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 28, 2011

wHoAaaaaa, lAme GiLer XuPdEt CiTeR!!!



fUuUhHhHhH...berhabuk giler blog neh....


almost 4 month kay xjenguk blog neh. kesian tol 'die' tuan die xjenguk2 pun. ari neh baru ase ajen nak menaip. akhir2 neh,ntah nape la malas bebenor ase nak taip citer2 seharian. tuntutan keje seharian buat xde mase nak menjenguk ke alam blog neh...huhhh!!

banyak memori2 y indah2,serta pahit dan masam dah terlepas nak berkongsi kat sini...NY pun sampai xsempat nak wish kat korang kan?? xpela skang dh masuk tahun baru, tahun 2011 nak jadi owg y paling ajen updet citer2 best ari2...korang xbosan nak dgr kan?? hehehe...

ari neh nak masuk 2 bulan dh kay keje kat tmpt baru. so far,ok la tmpt keje neh...BEST GILER!!! all my opismate sumenyer havoc2 n otai2...best giler join pale dowang tuh...hehehe!!! dah puas keje key ell, sengaja balik kontan nk cri pengalaman len...kat sini kay keje under perodua. ok la, dari xde keje. zaman sekarang dh xleh nak memilih even kay ade pendidikan tinggi. biler pk2 balik,btol jgak. mungkin blom ade rezeki kay nak dpt keje kerajaan. hurm,tggu jela...maybe rezeki ade bile dh ade anakkan??? MUNGKIN LA...sume tuh keje yang di atas.


ok, jumpe lg di post akan dtg!! selamat bekerja...

No comments:

Post a Comment