Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, October 27, 2012

Persiapan Pertunangan 1 : Hantaran

Salam semua dan Salam Aidiladha...

13 day to go...wink2 B

Dah xlame kay nak tunangkan, kejap je rase. Tapi, persiapan xsiap mane lagi...huhuhu...
Mane dengan nak DIY bantal hantaran sendiri lagi, gubah hantaran lagi...semua belom siap...hehehe...


Untuk first entri pasal bertunang neh, kay bagitau dulu la barang2 hantaran yang akan kay bagi dengan bakal en.tunang akan balas nanti...

Hantaran 5 Dulang ( Daripada Aiman untuk Kay )
Tema Warna :
Ungu + Putih
  1. Cincin pertunangan ( merisik + bertunang ) - 2 skali dapat, hehehe...
  2. Kain pasang (untuk dibuat baju pakai pegi keje, hehehehe )
  3. Sireh junjung + Separuh duit hantaran ( letak skali sbb nak jimat dulang, kekekeke.... )
  4. Coklat ( untuk di hentam pas majlis,haha )
  5. Kek ( juga untuk di hentam pas majlis, hehe )
Hantaran 7 Dulang ( Daripada Kay untuk Aiman )
Tema Warna: Turqoise + Silver


  1. Sirih Junjung ( mak kay nak tolong gubahkan )
  2. Fruit Basket( untuk dimakan la, ape lagi..hehe )
  3. Coklat ( untuk dimakan jugak )
  4. Kek (untuk dimakan jugak, untungla kamo banyak bende nak mam...hehehe )
  5. Sampin ( untuk dipakai masa akad nikah nanti )
  6. Sejadah ( untuk dipakai bersama...kekeke )
  7. Bahulu / Muffin / Akok / Donut Big Apple / Macaroon ( belum tau nak kasi ape, ngeee )
Ok la korang, nanti kay updet lagi ek pasal persiapan neh...hehe...tata...

No comments:

Post a Comment