Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, November 16, 2012

I'm Officially Engaged!!

Salam...
 
Fuh! lama gila x updet my personal blog ni..sorry ek dear, hehehe...
Alhamdulillah, syukur...majlis pertunangan yang dirancang minggu lepas berjalan dengan lancar. Walaupun majlis tuh lambat dari mase yang ditetapkan, tp kay tetap bersyukur sebab sekarang kay dah jd tunang org...hihihi...
 
Pagi tuh duk siap2 mende yang patot kat umah. Tido xcukup tuh toksah cakap la...belum lagi time kawen nanti...hehehe. Tengah duk siap mengemas tuh, ralit pulak sampai xsedar yang kak giey nak sampai dah. Kak giey neh yang mekap untuk kay tunang tuh. Mekap die toksah cakap la, memang superb...memang kay puas ati giler. So, pada sape2 yang duk kuantan tuh nak pakai servis kak giey neh korang boleh la contact die kat sini: ( akak neh freelance make-up )
 
1 ) Website
 
 
Kak giey tuh sampai awal dalam pukul 11 coz die ade 2 lagi tempat len nak mekap...Siap2 mekap tuh, debor lak tunggu rombongan meminang neh...Kak giey siap mekap dalam 12.30 camtu, rombongan lak sampai kat pukul 3. Korang boleh bayang x bape lame kay tunggu. Naseb bek la mekap xcair, hehehe...Nak buat camner, adat la orang datang dari jauhkan??? Kalu ikut perancangan rombongan sampai dalam pukul 1.30 camtuh. Tapi,disebabkan dorang berpecah tuh yang ade yang sesat nak sampai sini...Tapi, alhamdulillah semua dah selamat...
 
 
So,let them speak the moment : )
 
 
I'm now officially engaged with Mr. Aiman...
10.11.12...wink...wink : )
 

Hihi...Pelamin yang kay DIY sendiri...
Barang2 pelamin tuh kay sewa dengan kak Zara...
So, kalu korang rase nak wat pelamin bajet murah n decorate sendiri,
boleh la contact kak Zara tuh kat Facebook...
Pakej yang kay amek tuh rm150 je, berbaloi-baloi...
( Self pick-up + D.I.Y )
 

Debor time sarung cincin...
Bakal mak mertua kay...hihihi...
 

Wif my lovely parents
Love Cik & Ayah so much!!
 
 

 
Last but not least...our pic together...hehehe
Doakan kebahagiaan kami sampai ke jinjang pelamin ek..
InsyaALLAH...amen...
 
 

 




No comments:

Post a Comment