Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, January 30, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011


tengah dok membelek blog2 kengkawan yang len, terbelek lak blog cik Anastasyea neh. cik Anastasyea buka segmen bloglist lak bulan februari. cam best jew bunyinyer...nak masuk jugak la. xrugi pun kan kengkawan?? lagipun ari neh dh last ( 30 Januari till 12.00pm )

so, kalu kengkawan de terbace blog kay b4 12pm kang sal n3 neh, ley r join skali... neh syarat2 y kena korang ikut. x susah pun, korang tgk r kat bawah tuh...hihihihi!!

Pertama... Buat satu post pasal segmen ini dengan tajuk 'Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011' Kemudian masukkan gambar header kat atas tu supaya blogger yang belum mengenali saya .. boleh kenal. Bak kata peribahasa .. tak kenal maka tak cinta! ..

Kedua .. Create satu link ke blog ini. Bukan dua dan tiga .. hanya satu sahaja. Tapi kalau rerajin nak letak sepuluh pun .. cik anastasyea tak kisah. Lagi suke ada la! hehehe...

Ketiga .. Pastikan anda meletak link blog ini diexchange link ataupun bloglist blog anda. Nanti kalau cik anastasyea datang check dan link tersebut tak ada .. maka secara automatik .. penyertaan anda digugurkan!

selamat mencuba kengkawan!!!

No comments:

Post a Comment