Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 31, 2011

Gastrik ke neh???



erm...ntah nape la bgn je tido pg td tetibe ase kat pinggang belah kanan neh sakit. ase cam di tusuk2 jew...huhu: ( xpenah lg ase camneh...gastrik kah aku??

sakit2 pun, kena gagahkan diri gak g keje. duk lepak kat umah pun kebosanan jugak. dalam ati ase, jap2 ag die xsakit dah kot. sampai je opis sakit dtg ag. yang xmenahan tuh bile time die menusuk tuh...aduyai!!! dh xmenahan tuh, round la satu opis tye kengkawan kat tmpt keje kot2 ade yang penah jd camneh ke. kalu bernaseb bek, dpt la ubat tahan sakit dr sesape.

tye la kak ina n kak emma, dowang ckp gastrik la tuh. hah, nape lak kena gastrik??? b4 dis xpenah dpt pun. then,dowang sakan duk gelak kat kay. erm, tuh dh salah cara DIET la tuh. laaaa...gara2 DIET ke kay dpt gastrik. hurmmm, nape la boleh jd camneh!!! salah kay la, bukan salah sesapa...huhuhu

dh tau itu gastrik, berlari ngan opismate lynn p 7eleven cari menatang tahan sakit neh...
neh la GAVISCON LIQUID...
ase die xbest pun bg owg yang payah makan ubat segala cam kay neh...huhuhu


lepas dh makan tuh, seketika die dh xase sakit lagi.
ALHAMDULILLAH!!!balik jew dari keje, citer la kat my bee bOut de c2atiOn.
pe lg, sekarung di bebelnyer...

waaaaaa...xmo la kena marah lg...

"dah xmo kena marah len kali dengar la ckp orang. nak DIET tuh DIET la, tp jgn sampai xmam langsung", bebel my bee macam mak nenek....hahahaha

ORYTE LA MUNTAT!!! Hik3!!!

p/s: ngat ye kengkawan...kalu nak berdiet boleh, jgn sampai xsentuh nasi langsung. xnak makan byk, makan sket pun dh memadai. jgn sampai jd macam kay okess!! hehehe...




No comments:

Post a Comment