Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, January 29, 2011

nAk pEgi MaNe Ek cUtI aRi NeH!!!


salam ari minggu sume!!!
korang mesti de plan nak g mane2 time cuti cam neh'n?? mungkin ade jugak yang dh cuti panjang sempena CNY neh..!!! wah, syok la korang yang dah start cuti 2 kan....uhukksss, jelesnyer : (

erm, kay blum cuti lg. rabu neh bawu start cuti. tp, kena keje lak halfday. aduyaiiii, nape la xcuti teruskan. ermmm, bos neh pun satu. huhhh!!! nak lelebih kang die kate lak...ini raye saye ke raya awak...hahahahaha,memacam la bos kay neh. HIk3!!!

cuti ujung mggu neh pun duk umah jew. xtau nak g mane. cuti panjang nanti xtau la nak g mane. family kay ajak balik kampung belah ayah. tuh pun sebab nak tgk pak cik yang dh beransur sihat dari sakit kemalangan. erm, sian tol die...nak pg aji bape ari je lg ari tuh, ALLAH uji die dgn dugaan camneh. banyak2kan bersabar la pak cik ek!!! mungkin de hikmah sume neh berlaku.

kepada yang nak keluar jenjalan ari neh ngan kengkawan or insan tersayang...berhati2 la...
skang musim ujan agak xmenentu. lepas CNY kot baru ujan akak reda...

see u all again in the next entry!!! cHow...hehe


salam ujung mggu!! : )

p/s: nak keluar ke x?? cam nak keluar....layan movie KHURAFAT pun best gak neh!! hehehe..



ase nak menjerit jew kat panggung!! ahakss!!!


No comments:

Post a Comment